Webshop

Få en professionel Webshop som er åben 24 timer i døgnet

Er det på tide med en ny og moderne webshop, som indeholder de nyeste funktioner og komponenter, en webshop skal have i 2019?Vi leverer løsninger til små og store virksomheder, samt internationale virksomheder, der ønsker avancerede webløsninger:

  • Få en forretning som er åbent 24/7.
  • Udvid jeres brand og fang folk, hvor de bruger en stor mængde tid. Nemlig online.
  • Uanset, hvor jeres kunder befinder sig, har de mulighed for at handle på jeres webshop og oftest modtage ordren dagen efter.

Vores proces

Processen hos EK Design er følgende

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Design og wireframing

Denne proces har til formål, at vi får udarbejdet et visuelt koncept der går hånd i hånd med virksomhedens brand. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til alle enheder henholdsvis computer og mobile enheder.

Next Process
""

Udvikling af hjemmeside

Vi vil implementere og integrere de fornødne funktioner, webshoppen skal indeholde. I vil løbende få mulighed for at se udviklingen, så det aftalte overholdes.

Next Process
Webshop screenshot

Lancering af webshop

Sidste proces er at webshoppen lanceres offentligt, så kunder kan tilgå sitet. Vi stræber efter at levere inden deadline.

Next Process

Få en ny Webshop

EK Design er specialiseret indenfor webshop udvikling hvor vi har hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at udleve deres potentiale online. Naturligvis bruger vi en af de bedste platforme til webshop opbygning, nemlig WordPress

I får en fast kontaktperson, som arbejder med jer, gennem hele processen fra projektets idéfase, til kravspecificeringen og hele udviklingen af jeres nye webshop.

En mand som benytter en Ipad til webshop

Dedikerede og passionerede webdesignere.

Hvis du vælger at samarbejder med EK Design, vil vores udviklere som har mange års erfaring bag sig, guide dig igennem hele processen, hvor du vil have en fast kontaktperson.