Webdesign

Webdesign - Dit digitale visitkort på nettet

Din website er styret af dit brands stil og personlighed, derfor er det vigtigt med et brugervenligt webdesign. Vi skaber smukke digitale oplevelser der lever op til din virksomheds værdier. Vores visuelle kreativitet, er dit globale fodaftryk.Vi implementerer designstrategier, der lægger vægt på:

  • At koncentrere sig om brugeroplevelsen
  • At ligge højt ved søgning på Google
  • Engagement fra slutbrugere

Vores proces

Processen hos EK Design er følgende

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Design og wireframing

Denne proces har til formål, at vi får udarbejdet et visuelt koncept der går hånd i hånd med virksomhedens brand. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til alle enheder henholdsvis computer og mobile enheder.

Next Process
""

Udvikling af hjemmeside

Efter jeres godkendelse, vil udviklingen af hjemmesiden påbegyndes. I vil løbende få mulighed for at se udviklingen, så det aftalte overholdes. Til sidst vil hjemmesiden lanceres når udviklingen er udført.

Next Process

Webdesign – Skab et godt førstegangsindtryk med dit digitale visitkort

Vi designer din hjemmeside med fokus på de moderne og elegante user experience principper, så dit brand kommer i fokus – samt historiefortællingen for din virksomhed gøres klart. Ingen størrelse passer til alle, så det handler om at lave stand-out æstetik på en måde, der passer udelukkende til dit brand.

Når vi udvikler din hjemmeside, lægger vi vægt på at den er responsiv, mobilvenlig og optimeret, så den performer bedst muligt, når slutbrugeren navigerer rundt på din side. Vi tilbyder et digitalt partnerskab med fuld gennemsigtighed, når det gælder vejledning, samarbejde og udførelse. Dette er vigtigt for os hos EK Design, da vi erkender at webdesign handler om så meget mere end farve, design og funktion. Det handler om at dele en historie, der er værd at høre, udbrede en unik vision og fremme det bedre valg til de rigtige mennesker.

Hjemmesider er i konstant udvikling, derfor er webdesign i 2019 ikke som i 2010. Vi holder os hele tiden opdaterede på de nyeste webdesign trends, så vi kan tilbyde dig en moderne hjemmeside.

""

Dedikerede og passionerede webdesignere.

Hvis du vælger at samarbejder med EK Design, vil vores udviklere som har mange års erfaring bag sig, guide dig igennem hele processen, hvor du vil have en fast kontaktperson. Vi har erfaring med alle typer virksomheder, derfor tilbyder vi netop det design, som passer til dit behov og din branche.