Blog

Google, SEO Google My Business til virksomheder

Google my business

Få en virksomhedsprofil på Google My Business

Mange virksomheder vælger at lægge deres fokus på deres kerneydelser. Om det så er en sushi restaurant eller en revisor, så er vi ikke i tvivl om, at de er gode til deres erhverv. Det er netop her de har valgt, at bruge deres ressourcer.

Glemmer jeres virksomhed også at I, gratis kan rangere på Google? I kan administrere jeres virksomhedsprofil på Google My Business enkelt og gratis.

Lokal søgning & GMB.

Når du går ind og opdaterer din GMB-profil, så vil Google placere dig inden for den givne branche eller de brancher, som du har angivet at din virksomhed er en del af. Vi kan sørge for, at I får et skarpt setup således at I har de bedste forudsætninger for, at blive vist. Dette er netop her vores kompetencer indenfor lokal SEO kan gavne jeres forretning.

Et eksempel hertil, er en running sushi restaurant:

Du er sulten og du har ikke lyst til at lave mad, men lysten til sushi melder sig.
Du finder din telefon frem og søger på sushi. Nu vil Google vise dig de sushi restauranter, der ligger i en radius af 0-5 km. fra det punkt du er lokaliseret på. Google finder nemlig de sushi restauranter, som vil kunne være relevante for dig, på baggrund af sushi restauranternes GMB og hvor aktive de er på denne.

Google my business

Din Google My Business profil vises ligeledes, hvis der søges direkte på dit virksomhedsnavn. For eksempel i forhold til at finde åbningstider eller en fysisk adresse. Disse resultater vises i højre side på computeren eller under eventuelle annoncer på mobilen.

Bliv fundet på Google med en virksomhedsprofil på Google My Business

Det helt afgørende er, at det bliver så nemt for brugerne som overhovedet muligt at finde de oplysninger, der søges efter. Det er jo det, Google er her for. Læs mere om hvad Google My Business er.

En opdateret og professionel profil på GMB

Det er gratis at oprette en profil på Google My Business og det er noget som (efter min mening og resultater) at alle virksomheder burde gøre. Selvfølgelig skal profilen opsættes korrekt og professionelt. Derefter er det op til dig, hvor meget arbejde der skal lægges i vedligeholdelse af profilen. Det er klart, at hyppig aktivitet bliver værdsat af Google

Hvis du ønsker, at din GMB-profil skal opdateres løbende og altid være aktuel, er der forskellige elementer, du kan arbejde med. Det er noget af det, vi hos EK Design hjælper kunderne med. Det gælder bl.a.:

  • Indlæg
  • Produktbeskrivelser
  • Nuværende tilbud
  • Begivenheder

Få din virksomhed på Google

Ønsker du hjælp til Google My Business, så kan vi hos EK Design hjælpe dig med opsætning og vedligeholdelse af denne. Bl.a. kan du få rapportering om antal rutevejledninger, hvor mange der har trykket på ‘ring op’, antal søgninger efter din virksomhed og meget mere. Mulighederne er mange, med Google My Business.

Om Forfatteren

author thumbnail image
Nikhil Kapoor
Nikhil Kapoor er specialist i Google My Business, hvor han har rådgivet mere end 250 virksomheder i brugen herpå.