Videoproduktion

Videoproduktion - Fremvis jeres virksomhed med en en flot og professionel video

En reklamefilm skal produceres professionelt, med kreative ambitioner og af uddannede fagfolk, ellers vil din virksomhed fremstå useriøs. EK Design gør alt for at sikre jer det bedste resultat med vores videoproduktion services.

  • Video er godt for SEO og performer bedre ift. Facebook’s algoritme.
  • 90 % af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle og de behandles ikke mindre end 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst.
  • Folk husker 80 procent af, hvad de ser, og kun 20 procent af, hvad de læser.

Proces

Sådan foregår processen hos EK Design:

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de unikke vinkler, som I vil have fremhævet. Dette kan vi bruge til, at skræddersy vores storyboard og have en klar struktur over klipningsprocessen.

Next Process
""

Storyboard

Efter vores indledende møde, påbegynder vores videografiker sit storyboard. Dette har til formål, at skabe et struktureret overblik over de klip, som skal filmes.

Next Process
fotografering og video hos EK Design

Optagelse

Vi tager ud på det aftalte mødested og filmer de klip, der skal bruges til videoen.

Next Process
""

Klipning og redigering

Så snart vi er tilbage på redigeringsbordet – så starter vi på klipningen og redigeringen af optagelserne. Det er nemlig her vi oftest ligger omkring 50% af tiden.  Dette omfatter bl.a. color grading, indsættelse af CTA, udarbejdelse af intro, indsættelse af lyd mv.

Next Process

Levering

Vi sørger for, at I får jeres video leveret til det aftalte tidspunkt. Når du ser vores film, så læg mærke til hvordan musikken spiller sammen med klippene, de glidende overgange, grafiske detaljer samt informationsbokse, der kan indsættes. En ting vi absolut har modtaget stor ros for, er muligheden for at I kan bidrage til det endelige slutprodukt. Når første udkast af filmen er klart, kan du kommentere på ethvert givent sted og tidspunkt i filmen for at give feedback.

Next Process

Optimer dine konverteringer og salg med videoproduktion

Vi har dygtige specialister med de nødvendige tekniske færdigheder og det professionelle udstyr til at sikre en høj produktionskvalitet. Uanset opgavens størrelse og budget leverer vi altid en videoer i teknisk og æstetisk høj kvalitet.

Visning af videoproduktion klipning