Søgeordsanalyse

Hvorfor en søgeordsanalyse?

Det er vigtigt at I har styr på hvilke søgeord, som I ønsker at blive fundet på. Dette kan opnås ved at udarbejde en søgeordsanalyse, der har til formål at give en indsigt i hvad jeres kunder søger efter, så vi fremadrettet retter fokus på de mest relevante søgeord for jeres forretning. 

  • Opnå større indsigt i hvad jeres kunder søger efter
  • Få information omkring relevante søgeord, som kunne skabe værdi for jeres forretning.
  • Søgeord er nøglen til en bedre rangering på Google.

Søgeordsanalyse processen

Sådan forløber processen:

""

Brainstorm

Vi starter med en brainstorm, som har til formål at afdække alle tænkelige (og utænkelige) ord og vendinger, der kan bruges til at beskrive og skabe værdi for jeres forretning.Selvom I driver en B2C webshop, tilbyder en konkret service eller blot ønsker at gøre opmærksom på en mærkesag, dækker vores søgeordsanalyse 360 grader af jeres forretning.

Next Process
En mand der benytter en computer

Dybdegående analyse

Vi benytter forskellige værktøjer som Ahrefs, Google Keyword Planner, Google Trends, Accuranker mv. der med udgangspunkt i vores brainstorm, kommer med konkrete og relevante søgeordsforslag.Dette bunder ud i at vi ender med en stor bruttoliste med ord, som der arbejdes videre med. Den enorme datamængde (bruttolisten) bliver herefter analyseret i forhold til antal søgninger, hvert ord har på Google.

Next Process
""

Rapportering

Når I samarbejder med os, får I månedlige rapporter og mere dybdegående gennemgange af effektivitet samt andre analyser. I får også idéudveksling omkring relevante tjenesteydelser der kunne gavne jeres forretning.

Next Process

Ranger på de rigtige søgeord

Når I får udarbejdet en søgeordsanalyse, får I informationer omkring hvilke søgeord jeres kunder bruger, samt hvilke søgeord I skal have mest fokus på. Dette vil blive udarbejdet med nogle af Googles bedste værktøjer.

""

Dedikerede og certificerede SEO specialister

Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele vi har som bureau, vi er opdaterede omkring de nyeste trends, vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau.