SEO Linkbuilding

Linkbuilding til jeres forretning

Off-Page optimering som Linkbuilding er ligeså vigtig som On-Page SEO. Vores SEO-specialister kan hjælpe med at opbygge både interne og eksterne links, med det formål at øge online synligheden som vil øge opmærksomheden for din virksomhed og dermed øge jeres omsætning. 

  • Få en naturlig og professionel link profil
  • Opnå større synlighed og få flere kunder
  • Ranger højere blandt Google’s søgeresultater

Linkbuilding Proces

Processen forløber sådan, når I samarbejder med EK Design:

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres relevante søgeord som I vil rangere på og som I mener vil kunne skabe værdi til jeres forretning.

Next Process
""

Søgeordsanalyse

Denne proces har til formål, at vi får en indsigt i relevante søgeord, som vil være målrettet jeres primære kundesegmenter.

Next Process
""

Opsætning

Vi benytter software som kan understøtte vores linkbuilding proces og som dermed kan tracke, udviklingen som optimeringen resulterer i.

Next Process
""

Rapportering

Når I samarbejder med os, får I månedlige rapporter og mere dybdegående gennemgange af effektivitet samt andre analyser. I får også idéudveksling omkring relevante tjenesteydelser der kunne gavne jeres forretning.

Next Process

Linkbuilding – En stærk link-struktur skaber højere rangering

Omtale af og links til jeres hjemmeside fra andre sider på nettet er vigtigt for, at både eksisterende og potentielle kunder, samt søgemaskiner, kan finde netop jeres virksomhed.

I dag vægter Google kvaliteten og relevansen af de sider jeres website omtales på, samt måden denne omtale peger tilbage på jeres website på.

Intern linkbuilding består i at I byder jeres kunder velkommen til en brugervenlig side. Hertil skal I gøre brug af interne links, som har til formål at guide jeres besøgende rundt på sitet og dermed skabe et naturligt flow.

Ekstern linkbuilding er de links fra eksterne websites, der linker til jeres website. Det er hertil relevansen og sammenhængen, som er afgørende

google ek design

Dedikerede og certificerede SEO specialister

Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele vi har som bureau, vi er opdaterede omkring de nyeste trends, vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau.