Café Sesa video

Café Sesa i Ishøj ønskede at fremvise deres lækre omgivelser i en video. De tog herefter kontakt til EK Design, hvorefter afstemningen og planlægningen blev foretaget. Fokus i videoen var bl.a. at vise caféens flotte beliggenhed samt den gode og hyggelige stemning, man som gæst oplever på caféen.

Læs Mere

Golden Palace CPH

Golden Palace CPH har fået filmet og redigeret en video, som bruges til fremvisning af deres store og rummelige selskabslokaler. De ønskede en video som var tilpasset til deres primære målgruppe, som er folk der skal giftes. Videoen fokuserede derfor på bløde og harmoniske bevægelser, i takt med musikken.  

Læs Mere

Nachos Restaurant Video

Nachos Restaurant har åbnet op på Vesterbrogade 1P. I den anledning har de forsøgt at skabe mere awareness omkring deres restaurant, samt den oplevelse de byder gæsterne velkommen til. Formålet med videoen var at fremvise, hvor centralt Nachos Restaurant ligger, samt at fremvise de lækre drinks og madvarer der kan nydes i restauranten. Videoen er

Læs Mere

Nibon Ya Sushi

Nibon Ya Sushi havde brug for at vise deres kunder hvad de tilbyder og deres nye indretning. Vi satte os ned sammen med Nibon Ya Sushi og udarbejdede den perfekte Promo video til dem. Videoen viser deres nye ad-libitum koncepter og fremviser lækre retter. Videoen er blevet brugt på deres hjemmeside samt facebook side.  

Læs Mere