Portfolio

RTS er blevet henvist af en af vores andre kunder. Her skulle vi til London og besøge RTS for, at kunne afstemme deres ønsker og behov omkring deres nye hjemmeside. RTS er et veletableret firma med hovedsæde i London, som råder over mere end 130 ansatte samt 40 varevogne. De søgte en hjemmeside som skulle

UdvalgtWebsite RTS Textile Recyclers

RTS er blevet henvist af en af vores andre kunder. Her skulle vi til London og besøge RTS for, at kunne afstemme deres ønsker og behov omkring deres nye hjemmeside. RTS er et veletableret firma med hovedsæde i London, som råder over mere end 130 ansatte samt 40 varevogne.

De søgte en hjemmeside som skulle minde om en brochure, hvortil deres nye såvel som eksisterende kunder, kunne finde de væsentligste informationer som deres services, åbningstider, kontaktinformationer m.fl.

Endvidere stod vi for opsætningen af den visuelle identitet, som også var gældende for alle deres medarbejdere. Vi hjalp hertil med print til mere end 20 tøj containere, billeder til medarbejdere og opsætningen af deres IT systemer.

SE WEBSITE