On-Site SEO

On-Site SEO - Opnå topplaceringer i Google’s søgeresultater

On-Site SEO er uden tvivl en ekstrem vigtig del af din online markedsføring. Google stiller krav til SEO (Søgemaskineoptimering), da de gerne vil levere de mest relevante søgeresultater til deres brugere. Vores team i EK-Design består af uddannede specialister inden for SEO, som i flere år har hjulpet virksomheder til topplaceringer. SEO kan blive din klogeste og mest værdifulde investering.  

  • Opnå højere rangering på Google og styrk dit brand
  • Vi optimerer din hjemmeside og får styr på den tekniske SEO
  • Perfekt SEO-optimeret hjemmesideindhold i forhold til Google krav
  • Få flere besøgende på din hjemmeside og opnå mere salg
  • Return on Investment - Vi vil gerne hjælpe din forretning med at vækste, og det starter med en attraktiv pris i forhold til indtjeningsmulighederne.

Vores proces

Processen hos EK Design er følgende

Search Engine Optimization

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at forstå jeres forretning, behov og mål. Derudover skal vi afdække de relevante søgeord, som I gerne vil rangere på, og som I mener vil kunne skabe værdi til jeres forretning. 

Next Process
""

Søgeordsanalyse

Vi udfører en komplet søgeordsanalyse, for at identificere de søgeord og fraser som jeres primære kundesegmenter anvender. Vi benytter diverse værktøjer til dette, så vi finder frem til de mest relevante søgeord for jeres forretning.

Next Process
""

Teknisk On-Site SEO

Det er vigtigt at jeres hjemmeside lever op til tekniske standarder, da Google ellers ikke favorisere hjemmesiden i søgemaskinerne. Vores specialister foretager en analyse, så vi sikrer os at jeres hjemmeside er SEO-optimeret.

Next Process
responsivt webdesign

Hjemmeside-indhold

Hjemmeside-indhold er meget vigtigt for både Søgemaskineoptimering og selve brugerne. Derfor danner enkelte relevante søgeord grundlag for opbygningen af hver enkel side.

Next Process
""

Rapportering

Når I samarbejder med os, får I månedlige rapporter og mere dybdegående gennemgange af effektivitet samt andre analyser. I får også idéudveksling omkring relevante tjenesteydelser der kunne gavne jeres forretning.

Next Process
""

Gentag

SEO er på ingen måde en engangsløsning, men skal betragtes som løbende optimering for at fastholde jeres hjemmesides online synlighed i Google.

Next Process

Få mere succes på Google med On-Site SEO

On-Site SEO opdeles i to aspekter, som er en teknisk og en indholdsmæssig del.

On-Page Søgemaskineoptimering (SEO) handler om de elementer på websitet, der kan fortælle Google, hvad den enkelte side handler om. Disse elementer er væsentlige, da de hjælper med at styrke din rangering på Google. Dine sider skal nemlig struktureres, så søgemaskiner nemt kan forstå, hvad din side handler om, hvordan den er bygget, og hvilke temaer der er vigtige.

Search Engine Optimization

Dedikerede og certificerede SEO specialister

Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele vi har som bureau, vi er opdaterede omkring de nyeste trends, vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau.