Om EK Design

Hvad er det som gør en virksomhed speciel? Det er simpelt. De mennesker som arbejder her.

about image

EK Design - Din online marketing partner

EK Design består af en gruppe af fagfolk, hvor vi kombinerer vores individuelle færdigheder til at danne et dynamisk og succesfuldt team, der hjælper enkeltpersoner, virksomheder og velgørende organisationer til at opretholde en online tilstedeværelse og holde dem på toppen af deres felt.Før vi opretter en skræddersyet løsning, tager vi tid til at lytte, lære og forstå, hvem I er som virksomhed, jeres værdier og hvad I repræsenterer. Uanset om vi opretter et simpelt logo, en kampagne, en avanceret webside eller et kompleks arkitektonisk visualisering, stræber vi os efter at give jer den bedste oplevelse med fokus på resultater.

VI HØRER HVAD DU SIGER

Vores kollegaer er uddannede indenfor deres områder, med mange års erfaring og certificeringer. I investerer ikke bare i en løsning, men en langsigtet strategi.

Vi forstår hver klient / brand / individ har forskellige målsætninger og behov. Nogle er nyopstartede, mens andre er veletablerede brands der har store markedsandele. Derfor er vores løsninger ikke ens for alle.

VI LEVERER

EK Design er dedikerede til at levere strategiske og kreative løsninger, der er engagerende, har indflydelse, leverer resultater og skiller sig ud fra mængden. Vores mål er at arbejde effektivt på positive design resultater, der forbinder, engagerer og sælger til målgrupperne.

KONSTANT UDVIKLING

EK Designs mission er at skabe meningsfulde oplevelser for de mennesker, som vi arbejder for. Denne mission inspirerer os til at hoppe ud af sengen hver dag. Vi er tiltrukket af mission-drevne mennesker, og virksomheder, der tror på at succes, er et biprodukt af deres lidenskab og formål.

Sjældent har noget været perfekt ved første forsøg. Vi yder løbende feedback internt, med henblik på konstant forbedring.