Logo & Branding

Logo og Branding

Logoet fungerer som virksomhedens visuelle kendetegn. Med det rette logo kan der skabes et visuelt indtryk som vækker genkendelse, anerkendelse og troværdighed.

  • Få designet et logo i høj opløsning som er i synergi med jeres virksomheds værdier.
  • Brug dit logo alle steder på alt fra billboards til visitkort.
  • Styrk jeres brand med et stærkt logo som passer til jeres visuelle identitet.

Vores Proces

Processen hos EK Design

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Sketches

I denne fase vil der udarbejdes sketches, med henblik på at finde det rette grafiske udtryk som både jeres virksomhed og jeres målgruppe kan identificere sig med.

Next Process
""

Produktion

Vi kan producere grafisk materiale til jeres virksomhed. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til jeres brand således at der er synergi herimellem.

Next Process

Logo & Branding er jeres identitet

Branding er jeres virksomheds særlige profil, og essensen i branding er at få virksomheden og dens produkter til at skille sig ud fra mængden.

En virksomhed med et godt omdømme har i teorien større succes med at tiltrække kunder, investorer og arbejdskraft. Derfor er branding et vigtigt værktøj i forbindelse med markedsføring af virksomheders produkter. Vi kan hjælpe jer med, at opbygge et godt omdømme som vil støtte jeres brand.

""

Derfor er jeres brand vigtigt

Branding er et marketingbegreb som beskæftiger sig med forsøget, om at skabe varemærkebevidsthed der har til formål, at karakterisere en virksomhed og dens produkter.

Jeres brand er vigtigt, da det er her I skal sidde fast hos kunden, når de træffer deres næste beslutning.