Blog

Instagram, Sociale Medier Instagram Business: Promover opslag på Instagram [2019]

Instagram Business - EK Design

Hvis du er klar til at skalere din Instagram Business med Instagram annoncer, er det nemt at komme i gang ved at promovere et opslag. Du kan hurtigt starte promoveringer fra din Instagram-app og bruge dem til at nå ud til de personer, som med størst sandsynlighed vil være interesseret i din virksomhed. Promoveringer kan få flere potentielle og eksisterende kunder til at besøge dit website eller din virksomhed.

Nå ud til nye kunder med Instagram annoncering

Folk bruger Instagram til at opdage nye ting og hente inspiration, så en promovering af dit Instagram-indhold er en god måde at nå ud til nye kunder på. Når du annoncerer på Instagram, er der større sandsynlighed for, at du får den rette annonce ud til den rette person, på det rette tidspunkt. Læs mere om annonceformater på Instagram der faktisk virker.

Du kan promovere et eksisterende Instagram-opslag ved et par enkle trin med “Promover”.

Annoncer på Instagram

Du skal have en Instagram-virksomhedskonto for at få adgang til Promover. Du kan få en gratis virksomhedskonto på Instagram ved at oprette en eller ved at konvertere en eksisterende personlig konto. Se hvordan du kan oprette en virksomhedskonto på Instagram.

Bemærk: Hvis du skifter til en virksomhedskonto, kan du ikke længere indstille din konto til privat. Du kan desuden kun dele dine Instagram-opslag med den Facebook-side, som allerede er associeret med din Instagram-konto. Du kan dog skifte tilbage til en personlig konto når som helst.

Annoncering på Instagram for Business

Du kan oprette annoncer fra Instagram, når du har konverteret din konto til en virksomhedskonto. Udover at oprette annoncer på Instagram kan du også bruge Facebook-værktøjer til at oprette annoncer, som vises på Instagram.

Der er tre måder til at køre annoncer, som vises på Instagram:

  • Opret annoncer direkte fra Instagram. Når du konverterer din profil til en virksomhedskonto, kan du promovere opslag og historier fra din Instagram-konto.
  • Opret annoncer fra din Facebook-side. Hvis du administrerer en Facebook-side, kan du tilknytte en Instagram-konto til den side. Når du opretter promoveringer fra din side, kan dine annoncer blive vist på Facebook og Instagram.
  • Opret annoncekampagner i Annonceadministrator. Hvis du er bekendt med annoncering på Facebook, giver Annonceadministrator omfattende værktøjer til at oprette dine annoncer, og du kan vælge Instagram som en placering.

Ethvert af disse værktøjer kan bruges til at oprette annoncer på Instagram. Før du opretter annoncer, bør du konvertere din profil til en virksomhedskonto og knytte den til en Facebook-side du administrerer, for at få mest muligt ud af vores virksomhedsværktøjer.

Promover via Instagram Business

  1. Instagram-appen skal være installeret på din telefon.
  2. Log på din virksomhedskonto på Instagram.

Derefter kan du angive et budget og begynde at promovere dit Instagram-indhold via Instagram-appen.

Hvis du vil oprette en promovering, skal du trykke på knappen Promoveringer på din virksomhedskonto eller trykke på knappen Promover i et eksisterende opslag. Under promovering får du mulighed for at tilpasse din promovering. Du kan f.eks. angive et budget for din annonce.

Instagram promovering

Når du opretter en annonce, kan du tilpasse din promovering ved at vælge dit forretningsmål, din målgruppe, dit budget, annonceværdighed osv. Værktøjet Promover understøtter for øjeblikket tre destinationer for at dine annoncer kan opnå dine forretningsmål:

  • Din profil
  • Dit website
  • Dine direkte beskeder

Hjælp til Instagram annoncering?

Vores specialister hos EK Design kan sætte hjælpe jer med at sætte et positivt aftryk på jeres virksomhedsprofil på Instagram. Vi kan hjælpe jer med at opnå indsigt i jeres målgruppeaktivitet samt opsætte et skræddersyet annoncesetup.

Om Forfatteren

author thumbnail image
Kevin Singh
Kevin Singh er Blueprint Certificeret Facebook specialist og har mere end 4 års erfaring med annoncering på de sociale medier.