Instagram Annoncering

Instagram - Stedet hvor visuelle udtryk inspirerer til synlig handling

Instagram kan skabe forbindelse mellem personer og passioner gennem den visuelle storytellings linse. Gennem Instagram Annoncering kan du effektivt nå ud til din målgruppe. 

  • Instagram er en vigtig del af jeres evne til at udvide rækkevidden og sænke prisen pr. målsætning.
  • Her er mulighed for at nå ud til forbrugerne der, hvor de i stigende grad bruger deres tid og hvor annoncers effektivitet er stærk.
  • Få en skræddersyet plan som er tilpasset jeres mål.

Vores proces for Instagram Annoncering

Processen hos EK Design er følgende

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Analyse

Denne proces har til formål, at vi får en indsigt i jeres potentielle målgrupper, da vi således kan tilpasse de enkelte annoncer, til relevante kundesegmenter.

Next Process
""

Produktion

Vi kan producere grafisk og video materiale til jeres virksomhed. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til mobilen – da det er her størstedelen af Facebook brugerne befinder sig.

Next Process
""

Opsætning

Efter en gennemgang af jeres målgrupper samt udarbejdelsen af det kreative annonceindhold, påbegynder vi opsætningen af jeres kampagner, som afhænger af det overordnede formål.

Next Process
""

Optimering

Ved optimeringen af de igangværende annoncer kigger vi på metrics, der er tilpasset den enkelte kampagnetyper. Her arbejder vi endvidere med at justere på målgruppen, samt ændre i annonceindholdet, med henblik på at øge relevansen.

Next Process
""

Rapportering

Når I samarbejder med os, får I månedlige rapporter og mere dybdegående gennemgange af effektivitet samt andre analyser. I får også idéudveksling omkring relevante tjenesteydelser der kunne gavne jeres forretning.

Next Process

Instagram Annoncering – Styrk relationen til dine følgere og skab mere salg 

Instagram er hurtigt ved at blive stedet for forskellige former for visuel kommunikation. Det er mere end blot Nyheder på mobil, og omfatter også kortvarige historier i Stories som hjælper folk med at holde kontakten gennem direkte beskeder. Det er tovejskommunikation der fører til målbare forretningsresultater på og uden for platformen.

Instagram er stedet hvor folk finder og deler deres passioner, med personer de kender og dem de ikke kender. Det er her de interagerer med virksomheder der betyder noget for dem og opdager nye, i takt med at båndet mellem personer og virksomheder bliver styrket. Derfor har Instagram Annoncering aldrig været vigtigere end nu. 

3 forskellige annonceformater på Instagram på 3 telefoner

Dedikerede og certificerede Instagram Annoncerings specialister

EK Design er tæt knyttet til Facebook og er i kontakt med dem jævnligt. Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele ved denne adgang, herunder f.eks. tidlig adgang til produktlanceringer. Vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau, både med Instagram- og Facebook Annoncering.