Grafisk Design

Grafisk Design - Gør dit brand nemt at huske

Et kreativt og brugervenligt Grafisk Design er med til at udvikle dit brand. Din målgruppe identificerer sig selv med dit brand, for at se om der er et match. Ethvert forsøg på at kopiere et andet brands koncepter er dømt til at mislykkes, før det overhovedet er blevet lanceret. Vores integrative proces betyder:

  • At vi indleder markedsundersøgelser
  • At bruge teknisk innovation og trend drevet design for at udvikle en brugerdefineret brandingstrategi, der indkapsler hvem dit brand er og hvorfor den er vigtig.
  • At I kan få en unik visuel identitet, som adskiller jer fra konkurrenterne.

Vores proces

Sådan forløber processen hos EK Design:

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Design og wireframing

Denne proces har til formål, at vi får udarbejdet et visuelt koncept der går hånd i hånd med virksomhedens brand. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til alle enheder henholdsvis computer og mobile enheder.

Next Process
""

Resultat

Ved færdiggørelsen af designet, får I leveret et udkast således at I kan godkende det grafiske design. Vi arbejder nemlig sammen med jer, om at få en god oplevelse.

Next Process

Professionelt Grafisk Design

Vores talentfulde grafiske design team har den kreative flair, der skal til for at skabe et fuldt udformet virksomhedsbrand så det ender i en blændende digital oplevelse. Grafisk Design er en vigtig del af hele branding processen, og derfor bør dit brand identificeres med din målgruppe.

Uanset om vi opfinder et nyt brand eller genopliver et allerede eksisterende brand, så er vores centrale mål det samme; at skabe et visuelt koncept, der tjener et menneskeligt formål.

Grafisk design brainstorming på et papir

Dedikerede og passionerede grafikere

Hvis du vælger at samarbejder med EK Design, vil du opleve et erfarent team som har mange år bag sig indenfor grafisk design. Med både kunder og samarbejdspartnere lokalt og internationalt, sikrer vi at vores kunder får et kvalitetsprodukt uanset hvad.

Du vil blive guidet igennem hele processen fra start til slut, hvor du vil have en fast kontaktperson.