Google Shopping

Brug Google Shopping til webshoppen

Hvis du er forhandler, kan du bruge Shopping-kampagner til at promovere din webshop og booste trafikken til dit website. Google Shopping scanner dine produktinformationer og vælger ud fra dit bud og din søgningsrelevans, hvilke søgeord/søgetermer din shopping annonce bliver vist til.

  • Vi ser ofte at Google Shopping er den AdWords aktivitet med det bedste afkast.
  • Effektiv rapportering og data om konkurrenter
  • Mere kvalificerede kundeemner

Vores proces

Processen hos EK Design er følgende

""

Afstemning

I den indledende dialog vil vi altid forventningsafstemme med jer, således at begge parter er afklaret med det overordnede mål. Her vil vi høre nærmere omkring jeres USP’er, og hvilke værdier I står for.

Next Process
""

Analyse

Her vil vi, i samarbejde med jer, finde frem til jeres value propositions samt hvordan I differentierer jer fra konkurrenterne. Her vil vi få en dybere indsigt i jeres forretning, så vi kan opsætte annoncer som er relevante for jer.

Next Process
""

Kampagner

I opbygningsfasen vil vi føre en tæt dialog med jer, da det er essentielt i forhold til udarbejdelse af annoncer samt søgeord. Jeres annoncer skal være noget som bærer jeres identitet, og vi vil derfor altid inddrage jeres input. Kombineret med vores ekspertise, vil vi på denne måde få udformet de mest fængende annoncer.

Next Process
""

Rapportering

I vil løbende få rapportering samt få fuld adgang til dataen i Google Shopping, så I kan tilgå den data vi bearbejder.

Next Process

Veludført opsætning af Google Shopping

Succesen af Google Shopping afhænger i høj grad af kvaliteten af jeres produkt feed. Det er nemlig via dette feed, Google får informationer om alle jeres produkter, og dermed også hvilke søgninger de kan blive vist på.

Som en del af EK Designs arbejde med Google Shopping sørger vi for at føje tilpassede etiketter til jeres feed. Dette giver os mulighed for at styre budgivningen ud fra eksempelvis produkternes pris eller kategori – og altså ikke bare varemærket.

google ek design

Dedikerede og certificerede Google Ads specialister

EK Design er tæt tilknyttet Google, og vi har vores egen repræsentant som vi jævnligt er i kontakt med.
Gennem et samarbejde med os, kan I drage nytte af de mange fordele ved at have certificerede specialister såsom tidlig adgang til nye features i Google Ads.
Vi hjælper både på det strategiske niveau vedrørende optimering af jeres