Google My Business

Bliv synlig lokalt med Google My Business

Google My Business er essentiel for at du kan blive vist lokalt onlineVores certificerede specialister, kan sørge for at I får det bedste virksomheds setup. Gennem tæt sparring med Google’s afdeling i Irland, sørger vi for at I får et skarpt setup.

  • Administrer, hvordan jeres virksomhedsoplysninger vises overalt på Google, herunder Google Søgning og Maps, ved hjælp af GMB.
  • Interager med både nye og gamle kunder, og fortæl jeres virksomheds historie.
  • Jeres virksomhedsprofil vises, når folk søger efter jeres virksomhed eller virksomheder som jeres, på Google Søgning og Google Maps.

Proces

Sådan forløber processen hos EK Design:

""

Ejerskab af virksomheden

Første del består af at tage ejerskab på den enkelte virksomhed. Her sørger vi for, at de korrekte oplysninger for den ansvarlige, er angivet. 

Next Process
Et eksempel af Google My Business vises på både computer og telefon

Opsætning af profil

EK Design kan stå for den fulde opsætning af jeres GMB profil. Dette kræver blot, at vi har de korrekte informationer angående jeres forretning.

Next Process
google ek design

Rapportering

I vil få fuld adgang til jeres Google My Business profil. Vi sørger for at I får rapportering omkring kundernes brug af jeres virksomhedsprofil, så vi kan optimere yderligere.

Next Process

Lokal SEO med Google My Business

EK Design er specialister i lokal SEO og traditionel SEO, og kan hjælpe dig og din forretning til tops i Googles søgeresultater.

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj, som gør det lettere for virksomheder og organisationer at administrere deres onlineprofil overalt på Google, herunder Google Søgning og Google Maps. Ved at bekræfte og redigere dine virksomhedsoplysninger kan I ikke bare gøre det nemt for kunderne at finde jeres virksomhed, men også få mulighed for at fortælle jeres virksomheds løbende ændringer og tilbud.

En opdateret og professionel virksomhedsprofil

Jeres virksomhed kan skille sig ud fra mængden og tiltrække nye kunder. Dette kan lade sig gøre, i det mange kunder selv aktivt søger på Google. Derfor er det nødvendigt at man som virksomhed er aktiv på GMB.

Hvis I ønsker, at jeres GMB-profil skal opdateres løbende og altid være aktuel, er der forskellige elementer, som vi kan arbejde med. Det er noget af det, vi hos EK Design er specialiserede i. Det gælder bl.a.:

  • Indlæg
  • Produktbeskrivelser
  • Nuværende tilbud
  • Begivenheder
Et eksempel af Google My Business

Dedikerede og certificerede SEO specialister

Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele vi har som bureau, vi er opdaterede omkring de nyeste trends, vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau.