Facebook Annoncering

Skræddersyet plan af certificerede Facebook specialister

Med Facebook Annoncering kan vi måle dine annoncekampagners sande forretningsværdi gennem en fragmenteret forbrugerrejse.

  • Måle reelle virksomhedsresultater på tværs af forbrugerrejsen – resultater som f.eks. kendskab til brand eller salg.
  • Måle mersalg og tilskrivning – forstå hvor meget ekstra salg, I har genereret med jeres annoncekampagne i forhold til andre.
  • Måle på tværs af enheder, kanaler og udgivere. Eftersom målingen er baseret på personer, giver den jer mulighed for at skabe kontakt til personer på tværs af enheder, kanaler og udgivere.

Vores proces

Processen hos EK Design er følgende

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de USP’er, som I kan tilbyde. Dette kan vi bruge til, at skræddersy det visuelle materiale, som vi kan udarbejde.

Next Process
""

Analyse

Denne proces har til formål, at vi får en indsigt i jeres potentielle målgrupper, da vi således kan tilpasse de enkelte annoncer, til relevante kundesegmenter.

Next Process
""

Produktion

Vi kan producere grafisk og video materiale til jeres virksomhed. Her arbejder vi konkret med, at det kreative skal være tilpasset til mobilen – da det er her størstedelen af Facebook brugerne befinder sig.

Next Process
""

Opsætning

Efter en gennemgang af jeres målgrupper samt udarbejdelsen af det kreative annonceindhold, påbegynder vi opsætningen af jeres kampagner, som afhænger af det overordnede formål.

Next Process
""

Optimering

Ved optimeringen af de igangværende annoncer kigger vi på metrics, der er tilpasset den enkelte kampagnetyper. Her arbejder vi endvidere med at justere på målgruppen, samt ændre i annonceindholdet, med henblik på at øge relevansen.

Next Process
""

Rapportering

Når I samarbejder med os, får I månedlige rapporter og mere dybdegående gennemgange af effektivitet samt andre analyser. I får også idéudveksling omkring relevante tjenesteydelser der kunne gavne jeres forretning.

Next Process

Skab vækst med Facebook Annoncering

Med Facebook’s fulde pakke af målingsløsninger kan vi hjælpe dig med at måle den faktiske forretningsværdi af dine annoncekampagner – ved hjælp af personbaseret måling.

Realiteten med bevægelse på tværs af enheder og kanaler gør det vigtigere end nogensinde før for marketingfolk at måle deres indsats. I dette miljø er det ikke nok med proxyer. I har brug for effekten og præcisionen af personbaseret måling til at måle de tal, der er vigtigst for jeres virksomhed.

Facebook Annoncering giver mange muligheder

Facebooks annonceringsløsninger kan hjælpe jer med at opnå jeres mål på hvert enkelt trin i processen fra kendskab til transaktion.

På Facebook kan vi hjælpe og opsætte:

  • Introducere folk for jeres brand med en videoannonce på Instagram
  • Øge efterspørgslen på jeres produkter med kanvas på Facebook
  • Bruge leadannoncer til at indsamle kontaktoplysninger fra interesserede købere
  • Bruge mobilappannoncer til at få folk til at installere jeres mobilapp
  • Endelig kan I bruge dynamiske annoncer til automatisk at promovere jeres produktkataloger for folk, som har vist interesse og hensigt

Vi har lavet en trin-for-trin guide til at lave den bedste Facebook annonce!

En kvinde som sidder på Facebook

Dedikerede og certificerede Facebook specialister

EK Design er tæt knyttet til Facebook og er i kontakt med dem jævnligt. Når I samarbejder med os, drager I nytte af de mange fordele ved denne adgang, herunder f.eks. tidlig adgang til produktlanceringer. Vi hjælper både med strategisk sparring omkring strategi og med at eksekvere på et tårnhøjt niveau.