Droneoptagelse

Droneoptagelse der skaber resultater

Med vores droneoptagelse kan du sætte sus under vingerne og optage smukke skud, fra fantastiske vinkler.

  • Specialiserede dronefotografer som leverer højeste kvalitet.
  • Opnå nye højder og optag video fra særlige vinkler
  • Skab resultat og værdi med dronevideo, som kan vise jer frem fra en ny side.

Proces

Sådan forløber processen hos EK Design:

""

Afstemning

Vores indledende møde vil være med henblik på at afdække jeres value propositions samt de unikke vinkler, som I vil have fremhævet. Dette kan vi bruge til, at skræddersy vores storyboard og have en klar struktur over klipningsprocessen.

Next Process
""

Storyboard

Efter vores indledende møde, påbegynder vores dronefotograf sit storyboard. Dette har til formål, at skabe et struktureret overblik over de klip, som skal optages med dronen.

Next Process
""

Droneoptagelse

Vi tager ud på det aftalte mødested og optager de droneoptagelser, der skal bruges til videoen.

Next Process
""

Klipning og redigering

Så snart vi er landet tilbage på vores kontor – så starter vi på klipningen og redigeringen af dronevideoen. Det er nemlig her vi oftest ligger omkring 50% af tiden.  Dette omfatter bl.a. color grading, indsættelse af CTA, udarbejdelse af intro, indsættelse af lyd mv.

Next Process
""

Levering af video

Vi sørger for, at I får jeres dronevideo leveret til det aftalte tidspunkt. Når du ser vores film, så læg mærke til hvordan musikken spiller sammen med klippene, de glidende overgange, grafiske detaljer samt informationsbokse, der kan indsættes. En ting vi absolut har modtaget stor ros for, er muligheden for at I kan bidrage til det endelige slutprodukt. Når første udkast af filmen er klart, kan du kommentere på ethvert givent sted og tidspunkt i filmen for at give feedback.På den måde sikrer vi os, at vi sammen får redigeret en film i mål, vi alle er stolte af at vise frem.

Next Process

Fortæl din historie gennem smukke droneoptagelser

Skal din virksomhed skille sig ud blandt mængden? EK Design har droner til enhver film, der sikrer dig imponerende stillbilleder og videooptagelser fra luften.

Vores dronefotografer har flere års erfaring og bl.a. skudt videoer i forskellige lande. Vi sørger for, at I får droneoptagelser af højeste kvalitet. Med dronevideoen kan I opnå helt unikke perspektiver.

Drone, kamera og mobiltelefon på en bænk set oppe fra