Nachos Restaurant

Nachos Restaurant byder på en mexikansk oplevelse, hvor de tilbyder kunder a la carte og buffet. De har i 2019 åbnet en ny Nachos Restaurant i hjertet af det centrale København, tæt på Tivoli.

SE WEBSITE

Udfordringen

Restaurant Nachos var blevet henvist til os fra en anden restaurant, La vita e bella, hvor vi bistod med push annoncering på de sociale medier.Nachos Restaurant kom til EK Design med ønsket om, at få en større online synlighed, samt tiltrække flere kunder til deres restauranter. De havde ydermere behovet for:

  • Et nyt brugervenligt og responsivt website
  • Oprettelse af en Facebook business side
  • Facebook og Instagram annoncering med henblik på, at generere flere bordreservationer.
Nachos Restaurant i Fields

Resultatet

Det overordnede mål var, at Facebook og Instagram skulle levere konverteringer i form af bordreservationer, i højere grad end traditionelle kanaler som print, outdoor og andre kanaler. Det må vi sige, vi lykkedes med. Ud over en imponerende stigning i konverteringsraten, genererede vi ydermere en stor liste til deres Messenger Chatbot. Dette er de reelle, målbare resultater, vi skabte for Nachos Restaurant. Herudover opnåede vi selvfølgelig også en masse reach og brand awareness blandt kernemålgruppen.

Bordbestillinger gennem Facebook annoncering

KEY POINTS

+25.47% sidevisninger
+12.35% stigning i tid brugt på website
+34% bestillinger gennem website
+1.3% konverteringsgrad