Blog

Facebook, Sociale Medier Hvad er Audience Network?

audience network på facebook

Find ud af hvad Audience Network er:

Audience Network er en del af Facebooks familie af apps og tjenester, som inkluderer Facebook, Instagram og Messenger. Herpå er det muligt for annoncører at udvide deres Facebook- og Instagram-kampagner til hele internettet – på tusindvis af websites og apps af høj kvalitet.

Folk bruger en stor del af deres tid på Facebook og Instagram. Men de bruger også tid på andre apps og websites. Audience Network hjælper annoncører med at nå ud til flere af de personer, der er vigtige for dem, på andre steder, hvor de bruger deres tid.

Uanset placeringstypen behøver du ikke oprette og overføre nye annonceaktiver – annoncerne vises automatisk, så de passer til placeringstypen med de samme annonceaktiver, der er anvendt på Facebook, selvom du altid har mulighed for at tilpasse dit annonceindhold.

For eksempel kan den samme annonce, du bruger til din Facebook-kampagne, leveres på et underholdningswebsted, en spil-, musik- eller datingapp, ud over Facebook, Messenger og Instagram.

Billedresultat for audience network

Audience Network er et tredjepartsnetværk Facebook har. Her vises dine annoncer bl.a. på websites og i apps.

Sådan fungerer platformen:

Målgruppe-netværksannoncer vises ved hjælp af de samme målretnings-, auktions-, leverings- og målesystemer som Facebook-annoncer.

Note: du skal altså ikke lave ekstra arbejde for, at få annoncerne vist i Audience Network. Du tilføjer den blot under oprettelsen af annoncesættet under platforme.

Kan alle se annoncerne?

Det spørgsmål modtog jeg sidste gang jeg underviste på CPH Business. Det korte svar er nej, det er ikke alle der ser dine annoncer.

For at se en målgruppe-netværksannonce skal folk være logget ind på Facebook på deres enhed. Det er fordi netværket bruger samme målretning og leveringssystem som Facebook gør, for at nå den målgruppe der betyder mest for dig på tværs af tusindvis af apps og websites.

 

Bemærk: Når du vælger automatiske placeringer under annoncesættet, er dine annoncer berettigede til at køre i Audience Network.

 

Om Forfatteren

author thumbnail image
Kevin Singh
Kevin Singh er Blueprint Certificeret Facebook specialist og har mere end 4 års erfaring med annoncering på de sociale medier.